Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
27 juni 2016

Switchfoot: 'Where the light shines through'

Op 8 juli komt het nieuwe album van Switchfoot uit: 'Where the lights shines through'. Het tiende album gaat over hoop die in de schaduw afwacht en die door elke wond heen schijnt. In aanloop naar het album, plaatste bandleden al foto's op Instagram met voorbeelden waar het licht (hoop) in hun situatie doorheen schijnt. Nu de lancering van het album dichterbij komt beginnen fans ook zulke foto's te plaatsen, en dit levert mooie resultaten op. Hieronder een paar voorbeelden en uiteraard het filmpje waarop ze hun album aankondigen!

Where The Light Shines Through Album Trailer

Bekijk hier meer foto's.

Waar schijnt bij jou het licht (hoop) doorheen? Maak ook zo'n vette foto en mail hem naar [email protected]!

Lees meer

Volg ons