Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
7 juni 2016

Kinderen nemen afscheid uitgeprocedeerde vriendjes

In de documentaire ‘Vergeet mij niet’ nemen leerlingen van basisschool De Verrekijker in Katwijk afscheid van hun uitgeprocedeerde vriendjes. Alle leerlingen van deze school zijn kinderen van uitgeprocedeerde vluchtelingen. Veel van hen worden teruggestuurd naar het land waar ze vandaan komen. Een vriendje was er zelfs een keer bij: 'De politie deed zo’n ding achter hun rug en bracht hen naar hun eigen land'. Keer op keer moeten de leerlingen afscheid nemen.”

Lees meer

Volg ons