8 juni 2016

Idolsfinalist: ‘Het is gewoon heel erg leuk om christen te zijn!’

Nina den Hartog is achttien jaar, woont in Bergambacht en sinds een paar weken staat haar leven op de kop omdat ze meedoet aan Idols! Met succes: ze zit in de FINALE! Ik ontmoet haar in haar eigen huis waar we tussen de huisdieren een goed gesprek hebben over haar Idolsavontuur, liefde voor dieren en…over iets heel persoonlijks!

‘Haha, dat is Bowie, onze hond, hij is de politieagent voor de vijf poezen’. Bowie blaft naar een van de poezen die rollend over de bank met een draadje speelt. Hij lijkt te willen zeggen dat de poes rustig moet doen nu er bezoek is. We lachen erom en Nina zit heel relaxed en ontspannen op de bank. De finale staat voor de deur: is ze niet zenuwachtig? ‘Nee ik weet niet wat het is maar ik heb gewoon niet zo last van zenuwen. Laatst werd er bij Idols gevraagd of dat te maken heeft met dat ik in God geloof. Die vraag kwam heel onverwacht maar ik denk dat het wel meespeelt.’

lees het hele verhaal hier op de site van Alphayouth!

Lees meer

Volg ons