9 juni 2016

HELP! Onze vriend is sinds de EOJD vermist...

Serieuze gezichten gisteren bij BEAM Redactie TV, want Joram deed een schokkende mededeling. Kijk het hier terug en HELP ons... Degene met de gouden tip wordt rijkelijk beloond! (kijken vanaf 15.36)

Redactie TV #15: EOJD AFTERPARTY!

Gouden tips

Gelukkig zijn er al heel veel reacties binnengekomen via WhatsApp, Instagram en de redactiemail. Maar de gouden tip? Die hebben we nog niet binnen. Help jij ons aan antwoorden?

Martijn Vraaij: ''Gevonden!!! In m'n achtertuin! No problem ;) Probeer hem zolang mogenlijk vast te houden maar dan moeten jullie wel snel mij contacteren om hem op te komen halen!''

We zijn bang dat dat Kevin niet is, Martijn! Onze Kevin heeft niet van die zwarte handvatten!

Jelle Bakker: ''Voor het laatst gezien op de parkeerterrein bij Gelredome.''

Van deze foto schrikken we eigenlijk nog wel heel erg. Ergens diep vanbinnen geloven wij echter dat Kevin nog leeft. Dit is 'm (gelukkig!) ook niet dus!

Yoandi Stoutjesdijk: ''Zou dit toevallig Kevin kunnen zijn ....?''

Typisch Kevin, zich ergens verstoppen en vervolgens het nieuws halen. Onze Kevin is echter niet dood en opgezet, dus wij blijven zoeken!

Betrapt! Nynke attendeerde ons op het Instagram account van hun EOJDgangersgroep: zij hebben een krokodil geadopteerd en Dylan genoemd. Wij weten echter zeker dat Kevin niet luistert naar Dylan. We houden hoop dat de echte Kevin terugkomt!

Er is zelfs een Pray for Kevin Instagram account aangemaakt voor onze lieve Kevin. Lize vindt dat we een 'gezocht'-advertentie moeten plaatsen op Marktplaats, Miriam suggereerde dat we alle EOJD-bezoekers een mailtje sturen, Lena vindt dat we een nieuwe moeten halen bij de Action en Fleur wil ons zelfs wel een nieuwe krokodil toesturen. Kevin is onvervangbaar helaas. Wie o wie weet waar Kevin uithangt?

Youandi Stoutjesdijk: ''Zou dit misschien Kevin kunnen zijn...?''

Typisch Kevin, om zich te verstoppen en het landelijke nieuws te halen. Onze Kevin is echter niet dood en opgezet, dus we blijven nog even verder zoeken!

Lees meer

Volg ons