Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
30 juni 2016

Experiment: Hoe reageren mensen op straatkind en net meisje?

Huilend loopt ze het restaurant uit. Anona (6) wil niet meer. Met deze video wil Unicef laten zien hoe mensen straatkinderen behandelen. Wanneer Anona in nette kleren over straat loopt, komen er verschillende bezorgde mensen naar haar toe. Als ze zich voordoet als straatkind, jaagt iedereen haar weg. Na een nare opmerking in een fastfoodketen wordt het de kleine Anona iets te veel en wil ze niet meer verder met de video voor Unicef. Bekijk de video hier!

Lees meer

Volg ons