19 mei 2016

Wel of geen seksles op school?

De Biologieleraar die normaal heeeel goed uit zijn woorden kan komen, stottert bij dit onderwerp, heeft (bijna) rode oortjes, en heeft geen kant-en-klaar antwoord op pikante vragen uit de klas. Het biologieonderwerp van het jaar: seksuele voorlichting, oftewel SEKS.

De christelijke politieke partijen hebben gisteren het lesje seksuele voorlichting geboycot dat Goedele Liekens in de Tweede Kamer gaf. ChristenUnie en SGP zagen niks in de 'poppenkast' en 'platvloerse en banale' toon van de seksles. Ook het CDA had er geen trek in.

Een banaan met een condoom, een sok op een bezemsteel, een leeggespoten ketchupfles, of een biologieleraar die de bevalling van zijn vrouw laat zien -  dit zijn de herinneringen van de redactie aan DE biologieles van het jaar.

Wat vinden jullie? Is seksles op school een noodzakelijk goed, of is dit totaal overbodig? Is het niet iets waar je thuis ook wel genoeg over te weten kan komen?

Laat het hieronder weten! Of mail naar beamredactie@eo.nl

Lees meer

Volg ons