Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
12 mei 2016

Olivia (19), BEAMer van het jaar!

Het is eindelijk zo ver: er zijn drie genomineerde BEAMers uitgekozen die kans maken op de titel 'BEAMer van het jaar'. Deze week zullen we ze één voor één aan je voorstellen, want je kunt nu je stem uitbrengen!

Maar eerst moesten we ze natuurlijk zelf verrassen en laten weten dat ze op 4 juni op het podium staan, waar de BEAM Awards uitgereikt gaan worden. Hoe dat eruit zag bij de nietsvermoedende Olivia? Bekijk hier de video!

Breng hier je stem uit op de BEAMer van het jaar!

Lees meer

Volg ons