19 april 2016

Lecrae trapt in prank

Naast de nieuwste tracks en beste worship in onze Youtube-playlisten, krijg je vandaag ook een prank met Lecrae cadeau. Hij gaat er volop in!

Joram en Martine hebben weer de beste tracks en nieuwste worship voor je geselecteerd en in onze YouTube-playlist gegoten. In BEAM Worship hoor je deze editie vooral veel Nederlands talent: de nieuwste van Reyer, een samenwerking tussen Hanne de Vries & Sarah Ben Hamida en de nieuwe single 'I Carry Your Heart' van Trinity. Man, wat is die goed!

En dan Lecrae.
Hij is een van de beste christelijke rappers en om met Jorams woorden te spreken: "hij is keihard aan het gaan". In BEAM Brand New hoor je dan ook een van zijn nieuwste rammers 'Illuminate'. Maar niet voordat hij geprankt wordt door z'n beste vrienden. De nietsvermoedende Lecrae zit rustig in een kantoor zijn werk te doen...

BEAM Worship

BEAM Brand New

Lekkere lijst hè! Voor meer: check ons op Spotify en soundcloud: klik

Lees meer

Volg ons