20 april 2016

FLASHBACK: de tienerjaren van de redactie

De een gruwelt, de ander droomt weg met een glimlach om die goeie ouwe tijd en de kleding die je toen droeg. Hoe dan ook: bij deze krijg je de unieke kans om een blik in de kledingkasten van weleer van de BEAM redactie te kijken. We waren ons er eentje.

Arachne

''Hoe meer kleur, hoe beter. Gekleurde dreads, bloemen in het haar, twee verschillende kleuren Dr. Martens en wijduitlopende broeken in alle kleuren van regenboog. Een rondlopende clown - denk ik nu.''

Jacqueline

''Dit is mijn 'ik heb geen gevoel voor mode, dus combineer lukraak verschillende items uit mijn kast - fase''

Martine

''In m’n roze DC’s (die vond ik zo tof!), met bijpassend roze shirt (te zien dankzij de te korte zwart-wit blokjesjas) en een veel te wijde broek. En wat ik daar voor pose doe: ik deed de lampen op de achtergrond na. True story. ''

Herbert

''Liefde voor oldtimers #kanariepakje #lokken''

Lola

''Officieel ben ik nog tiener, dus waarschijnlijk is mijn week in pyjama mijn 'fase' die ik later aan zal wijzen als... bijzondere kledingkeuze ;) ''Kijk, kinders, dit was oma toen ze jong was! Helemaal hip toen.''''

Joram

''Oooooooooh shit. Dat vest is zo gruwelijk. Gekke boy!''

Fieuw, dat viel best mee. Gelukkig kunnen we lachend terugkijken. Tenslotte is de kleding die we vandaag dragen, over een paar jaar alweer belachelijk. Troostende gedachte.

Lees meer

Volg ons