17 april 2016

FESTIVAL MENUKAART: christelijke festivals van 2016

Mmm, dat wordt genieten! Dit zomerse weer doet ons alweer dromen over alle leuke festivals die er deze zomer zijn... Wij zetten ze voor je op een rijtje, zodat je er geen één hoeft te missen. Haal je flower garland, regenlaarzen en tent maar vast uit de kast: naar welke ga jij toe?

Heartbeat Event
Een dag vol praise & worship, krachtige studies tijdens de celebrations en een seminar, concert, cabaret en bijzondere levensverhalen tijdens de keuzeprogramma’s. Een gevarieerd programma, dus voor ieder wat wils!

Soulsurvivor Festival
Naast de celebrations en het uitgebreide seminarprogramma is er ook dit jaar weer een supergaaf avondprogramma, sport en spel, goede koffie met heerlijke taart, veel muziek en gezellige café’s!

Opwekking Pinksterconferentie
Het programma zit vol uitdagende diensten, diepgaande seminars en creatieve workshops. Van Prees je Hees tot woodcarving, van smoothies tot profetie, van improvisatietheater tot wetenschap; je kunt het allemaal meemaken op het jongerenterrein.  

Festival 316
Het grootste christelijke festival van Noord-Nederland met een speciaal programma voor 17+ en 20+, met cabaret, sprekers, aanbidding en toffe muziek!

EO-jongerendag
De EO-jongerendag betekent een stadion vol jongeren die meezingen met toffe artiesten, luisteren naar inspirerende sprekers, worshippen, betekent in en natuurlijk heel veel gein en ongein. Het wordt een feest!

Graceland
Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen. Los gaan en genieten van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance! Naast muziek kan je je laten inspireren door sprekers, schrijvers, snuffelen in vintage kleding en nog veel meer.

Naar welke festivals ga jij deze zomer?

Lees meer

Volg ons