Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
15 april 2016

Dit gebeurt er als je 5 minuten diep in je eigen ogen kijkt

Een blik in de spiegel werpen om te kijken of je haar nog wel goed zit, we doen het de hele dag door. Maar wat gebeurt er als je jezelf 5 minuten lang in stilte in de spiegel aanstaart? Wij probeerden het uit! En dat was best... apart.

Ze zijn er genoeg: experimenten waarbij bekenden of wildvreemden elkaar een paar minuten diep in de ogen kijken. Maar gebeurt er wat als je jezélf vijf minuten aanstaart?


Wil je geen video meer van ons missen?
Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal! 

Lees meer

Volg ons