22 april 2016

Deel 2: Niet te geloven... wat een klerezooi!;)

Je duurste outfit, mooiste kledingstuk of grootste miskoop? In BEAM's Klerenkast gluren we mee in andermans kledingkast. Vandaag onze eigen Joram!

Wil je ook meedoen aan BEAM's Klerenkast? Ga voor je kledingkast staan en film (horizontaal!) het antwoord op deze vijf vragen (en trek ook steeds het setje / kledingstuk aan waarover je praat): Wat is je grootste miskoop? Aan welk kledingstuk heb je de mooiste herinnering? Welk kledingstuk draag je te weinig? Wat is je 'chillen-op-de-bank' outfit? Wat is je duurste kledingstuk?' Stuur je filmpjes naar beamredactie@eo.nl (bijvoorbeeld via WeTransfer) en wie weet schitter jij de volgende keer in BEAM's Klerenkast!

Wil je geen video van ons missen? 
Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal!

Lees meer

Volg ons