11 april 2016

7 video's die je blij maken met jezelf

Alsjeblieft: zeven reminders dat jij mooi bent, dat je van jezelf mag houden, dat anderen niet bepalen hoeveel jij waard bent en dat God van je houdt, no matter what. Veel kijkplezier!

Comfortable: 50 People 1 Question

Cameron Russell: Looks aren't everything. Believe me, I'm a model.

Identity Who Am I ?

Wat zou jij veranderen aan jezelf?

Wat zou jij willen veranderen aan jezelf? Waarschijnlijk schiet je van alles te binnen. Langere benen, rechtere neus, grotere ogen of plattere buik. Stel dezelfde vraag aan kinderen, en je krijgt verrassende antwoorden.

Uiterlijk is niet alles, geloof me: ik ben model

Cameron, een model, onthult eindelijk alle eerlijke antwoorden op de vragen die modellen krijgen en haalt waarschijnlijk je hele beeld onderuit. ‘’Als je je ooit afvraagt of je gelukkiger zult zijn met dunnere billen en glanzender haar, moet je een groep modellen ontmoeten omdat ze de dunste dijen, het glanzendste haar en de coolste kleren hebben. En ze zijn waarschijnlijk de meest onzekere vrouwen ter wereld.''

Who am I?

Wat bepaalt wie jij bent? Bepaal jij dat? Bepalen anderen dat? Of doet God dat?

Ik hou van mij met video

Ik hou van mij

‘’Ik hou van mij’’ wordt volgens cabaretier Harry Jekkers onacceptabel gevonden om te zeggen, terwijl het super goed is. ‘’Want wie kan houden van zichzelf, die geeft pas echt iets kostbaars als ‘ie ‘ik hou van jou’ tegen een ander zegt.’’

Like a girl

Rennen als een meisje, vechten als een meisje en lopen als een meisje: is dat een belediging of een compliment? Wanneer verandert het hoe we daar over denken? En waarom zouden we dat eigenlijk doen? Vrouwen zijn winners!

Always #LikeAGirl

Dove evolution

Tegenwoordig laten we het ideaalbeeld bepalen door Photoshop. Maar hoe realistisch is dat? Even een reminder dat wat je in de bladen en op internet ziet, nep is - en dat jij dus jij mag zijn, gewoon zo als je bent. Mooi!

Pep talk van de Kid President

Must. See. Kijk deze video dagelijks (op recept), en je kunt er elke dag weer tegenaan. Let’s make the world awesome!

A Pep Talk from Kid President to You

Lees meer

Volg ons