19 maart 2016

TOF: The Passion op Netflix!

De Amerikaanse versie van The Passion komt op Netflix! Morgenavond is daar The Passion en vanaf volgende week vrijdag kun je die versie in Nederland streamen.

Andere buitenlandse Netflix-gebruikers kunnen het spektakel al vanaf dinsdag bekijken, maar aangezien wij in Nederland een eigen Passion hebben –donderdag in Amersfoort, 20:30, NPO 1, kijken! – wachten Fox en Netflix met de release tot vrijdag 25 maart.

Heb je geen Netflix? Niet getreurd: Fox, de Amerikaanse zender die The Passion uitzendt, heeft ook een digitaal kanaal in Nederland. De Amerikaanse versie is daar te zien op zaterdag 26 maart om 20:00 en op zondag 27 maart om 15:25.

Eerste keer
Dit jaar is het voor het eerst dat de Amerikanen een eigen versie van The Passion opvoeren. In New Orleans speelt bijvoorbeeld zanger Seal de rol van Pontius Pilates en Trisha Yearwood, een bekende countryzangeres, speelt Maria. En, last but not least, Michael W. Smith is een van de discipelen! 

De Nederlandse regisseur David Grifhorst en producer Jacco Doornbos, die the Passion in Nederland maken, zijn bij de Amerikaanse editie betrokken.   

 

Volg ons