15 maart 2016

Lekkere lijsten: van Hillsong tot Bieber

Joram en Martine hebben weer de nieuwste tracks en beste worship voor je verzameld in onze Youtube-playlisten.

In BEAM Brand New neemt Joram je onder andere mee naar 'The River' van Jordan Feliz. Daarna -en die klinkt extra vet- covert deze Jordan een track van Alisha Keys. Verder zijn de boys van Capital Kings druk geweest met 'What Do You Mean' van Justin Bieber en belieb ons: het resultaat mag er zijn!

En dan BEAM Worship. Ze staan uiteraard samen op in de playlists: The City Harmonic en I Am They, want zij komen op 16 mei naar Nederland! Heel tof! Ook Lauren Daigle is weer van de partij en nu met een live versie van haar 'Trust In You'. 

BEAM Worship

BEAM Brand New

Enthousiast? Zin in meer goede muziek? Check ons op Spotify en soundcloud: klik

Lees meer

Volg ons