30 maart 2016

Hoofdrol BEAM-redacteur Rimme in opvallend LuckyTV-filmpje

Omdat we dit Paasweekend op het internetloze Franse platteland zaten (iets met Taizé) kwamen we er wat laat achter, maar... dit was een enorm verrassing voor ons!

Je kent LuckyTV vast wel. Dit vaak enorm grappige stukje satire is te zien na iedere aflevering van De Wereld Draait Door. Vooral de filmpjes met 'Willie' (Koning Willem Alexander) en Koningin Maxima zijn geweldig populair.

Maar dan nu het gekke: afgelopen vrijdag was niet een koning aan de beurt, maar onze eigen BEAM-redacteur Rimme! Hij had meegedaan aan een EO-filmpje over 'virtual reality', een nieuwe techniek waarbij het tv-spektakel The Passion nóg beter en mooier beleefd kon worden door de kijkers thuis. Met dat filmpje ging LuckyTV-maker Sander van de Pavert aan de haal om daar zijn eigen parodie van te maken. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen op dat moment de imposante rode baard en trouwe blauwe ogen van redacteur Rimme. Hier op de redactie hebben we flink moeten lachen om de briljante 'acteerprestaties' van Rimme.

PS: We begrijpen het als je het filmpje op of zelfs over het randje vindt, maar wij vonden het vooral grappig om een collega zo vol in beeld te zien:)

Check hier het origineel:

Beleef The Passion 2016 in VR!

Lees meer

Volg ons