Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down
26 February 2016

VLOG: Living the (Australian) African dream #4

Onze wereldreizigers Paul Mattias en Lucas zijn na drie maanden Bijbelschool in Australië neergestreken in Zimbabwe. We kijken mee in een bejaardentehuis waar de situatie te schrijnend voor woorden is, maar ook in een kerk waar mensen zó enthousiast zijn, dat zelfs de stoelen de lucht in gaan.

Eerdere vlogs gemist? Check hier vlog 1, vlog 2 en vlog 3! Wil je op de hoogte blijven van Paul Mattias en Lucas in Zimbabwe? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Volg ons