Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
22 februari 2016

VIDEO: Dansende oma gaat viral!

Ze is 106 jaar oud, ze is fan van Barack Obama en ze gaat viral: Virginia McLaurin. Deze dansende superoma had een droom: het Witte huis van binnen bekijken en Obama ontmoeten. Gisteren was het zover!

Virginia McLaurin
Een jaar geleden postte Virginia McLaurin een video waarin ze vertelde hoe graag ze Obama wilde ontmoeten. Na een online campagne mocht ze vandaag langskomen. Ze was uitgenodigd in het kader van Black History Month. In die maand, februari, herdenken de Amerikanen jaarlijks de geschiedenis van zwarte mensen in de Verenigde Staten.    

Lees meer

Volg ons