Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
1 februari 2016

VIDEO: Dakloze krijgt metamorfose van zijn leven

Een nieuw jasje, een net dasje of een frisse coupe: uiterlijk kan een groot verschil maken. Als iemand dat kan weten, is het de Amerikaanse oorlogsveteraan Jim Wolf. Hij belandde op straat en kreeg een complete make-over.

Jim Wolf had een alcoholverslaving en het ging niet goed met hem. Hij meldde zich vrijwillig bij een stichting die weggezakte veteranen helpt. Onderstaand filmpje is het resultaat!  

Na de metamorfose kwam hij op de lijst voor een huis en ging voor het eerst naar bijeenkomsten voor Anonieme Alcoholisten. 

Lees meer

Volg ons