28 februari 2016

Planetshakers: 'We zijn niet naïef'

Hoera! BEAM Worship bestaat twee jaar! En bij feest hoort traktatie en daarom trakteren we vandaag op een interview met Planetshakers.

Het is een week van feest bij BEAM: afgelopen donderdag bestond BEAM duizend dagen! De tweede reden voor taart is dat vandaag het programma BEAM Worship twee jaar bestaat. Martine presenteert het programma vanaf dag 1: “Het is laagdrempelig, gezellig en toch inhoudelijk. Worshipmuziek kan je dichterbij Jezus brengen. Ik vind BEAM Worship een geweldige kans om jonge mensen kennis te laten maken met die muziek. En dus met Jezus.” 

Planetshakers
Zoals beloofd trakteren we vandaag. Martine praat met worshipleider Joth Hunt van Planetshakers (dat hoor je vanaf minuut 29:30). Dat is toch de band die... Inderdaad. Die op de EO-Jongerendag staat! De groep is een uit de hand gelopen kerkband en touren heel de wereld over. Joth is erbij op 4 juni in Arnhem en vertelde vooraf dat hij er onwijs veel zin in heeft. Planetshakers ademt positiviteit en vreugde. Maar kijken ze ook naar de lastige dingen in het leven? Joth legt uit waarom ze zeker niet naïef zijn en hoe ze de kracht vinden om door te gaan in moeilijke tijden. 

Playlist
1. Martin Smith – 'Gods Great Dancefloor'
2. The Afters – 'Light Up The Sky'
3. Hillsong Young & Free – 'Where You Are'
4. Andy Kirk - 'Healer'
5. Casting crowns – 'Who Am I'
6. Rend collective - 'Build Your Kingdome Here'
7. Planetshakers – '#Letsgo'
8. Urban Rescue - 'Wild Heart'
9. Reyer – 'Our God (remix)'
10. Matt redman – '10.000 reason' 
11. Trinity - 'ik wens jou'

Elke zondagmiddag om 14:00 uur staat er een nieuwe uitzending online op eo.nl/beam. Wil je meer worship, check ons dan ook op Spotify en YouTube.

Lees meer

Volg ons