17 februari 2016

Muziek die je moet horen én zien!

Hoppa! Twee nieuwe, gevulde lijsten muziek!

Voel je de zenuwen al? Op 26 februari komt het nieuwe album Youth Revival van Hillsong Young & Free uit! Happen naar Peijnenburg kan met de single 'Where You Are', waar sinds kort een videoclip bij gemaakt is. 

Een echte worshipper in de lijst van deze week is 'Just Be Held' van Casting Crowns. Zanger Mark Hall ging door een zwarte tijd nadat er kanker bij hem werd geconstateerd. Normaal gesproken bad hij voor zieken, maar nu werd er voor hém gebeden. Het kostte hem moeite om zich daaraan over te geven. De tekst just be held herinnert hem aan die overgave.

Dan nog even voor de nieuwe volgers:
Iedere drie weken verversen we deze twee onderstaande playlisten met nieuwe muziek en presentaties. De mooiste aanbiddingsmuziek hoor je in BEAM Worship met Martine en de nieuwste tracks hoor je in BEAM Brand New met Joram.

BEAM Worship

BEAM Brand New

Enthousiast? Zin in meer goede muziek? Check ons op Spotify en soundcloud: klik

Lees meer

Volg ons