Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
6 februari 2016

Guvna B

Guvna B (27) is in Engeland geboren en groeide op in een achterbuurt van Londen. Zijn ouders komen uit het Ghanese Accra. "Mijn opvoeding hielp me het geloof in Jezus te vinden. Alle negatieve dingen die ik zag, inspireerden mij om het beste uit mijn leven te halen. Hopelijk inspireer ik met mijn muziek anderen dat ze niet het product van hun negatieve omgeving hoeven te worden."

Guvna B geeft je catchy en toegankelijke rap uit London, inclusief een super energieke live-show.

Guvna B - Nothing But The Blood ft. Deitrick Haddon

Guvna B - Nothing But The Blood ft. Deitrick Haddon

In deze track vertelt Guvna openhartig over zijn geloofsleven en zijn struggles met God. De combinatie van zang, rap en de sample brengen je gegarandeerd kippenvel.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden