6 februari 2016

Capital Kings

Het gaat gebeuren: de grote bazen van Capital Kings stampen 5 november op het podium van het BEAM Festival! De pretty boys vliegen de oceaan over om jou met hun dance en zang de tijd van je leven te geven. Let op: je gaat gegarandeerd kilocalorieën verbranden.

Net als Jamie Grace hebben Cole en Dylan hun succes grotendeels te danken aan TobyMac. Toen de christelijke king of hiphop een aantal jaar geleden het geluid van Capital Kings hoorde, was hij meteen verkocht. Hij bood ze en platencontract aan bij zijn label Gotee. “Ik denk dat Toby zag dat nog niet veel mensen deden wat wij doen. Elektronische muziek maken met een passie voor God”, vertelt Cole in een interview met Crossroads360. 

God bekend maken
De meest recente track van deze feestbeesten is het dampende ‘Fireblazin’. Maar wie denkt dat het alleen maar om de beats gaat heeft het mis. Cole: “We willen mensen bereiken met een positieve boodschap. Dit liedje schreven we samen met een goede vriend van ons. Vroeger maakten Jon en ik samen aanbiddingsmuziek op school en met ‘Fireblazin’ nemen we tekstueel gezien een stapje terug van popsongs. We gaan terug naar roots van vroeger. Onze boodschap is duidelijk: God is het centrum van ons leven en iedereen moet Hem kennen.”

Volg ons