6 februari 2016

Blanca

Deze stoere chick is een van de artiesten die op het podium van BEAM Festival staat. In 2007 stond ze samen met haar band Group 1 Crew op het podium van de EO-Jongerendag, dit najaar maakt ze er in haar eentje een feestje van.

Met haar geweldige mix van pop, rock en elektronica bouwt Blanca in no time een feestje. In haar muziek zingt ze over Gods liefde. "Die liefde gaat dieper dan het eenvoudig klinkende 'Jezus houdt van je', hoe waar dat ook is. Ik ben nog regelmatig onzeker over mezelf en op zoek naar mijn waarde. Dar hoor je ook in de song Who I Am. Maar ik weet dat ik door God geliefd ben en ik op mijn mooist ben als ik Zijn plan voor mijn leven volg. Dat wil ik doorgeven aan jonge mensen: je bent mooi!" Vertelt Blanca in BEAM Magazine. 

Voor de wat oudere EO-Jongerendag bezoekers is Blanca geen onbekende. Ze was namelijk de energieke en sympathieke zangeres van Group1Crew. Nu staat ze op eigen benen, nou ja staat… eigenlijk is ze continu in beweging als ze haar catchy pop and dansnummers zingt. Ze wordt soms wel eens de christelijke Beyonce genoemd. Ontdek het zelf. Ze heeft een tour afgezegd om op ons festival te kunnen zijn. Dat zegt wel iets over deze leuke, sympathieke en talentvolle artieste.

Volg ons