19 januari 2016

Wij presenteren u....

...gloednieuwe afspeellijsten! Een heftige verhaal van Rend Collective, het dilemma van Jamie Grace en een dansbare hit van Hillsong Young & Free. Je hoort én ziet de verhalen en muziek in BEAM Worship of BEAM Brand New.

Klik HIER voor al onze mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de beste muziek van christelijke artiesten.

Iedere drie weken verversen we deze twee onderstaande playlisten met nieuwe muziek en presentaties. De mooiste aanbiddingsmuziek hoor je in BEAM Worship en de nieuwste tracks hoor je in BEAM Brand New. Martine neemt je mee naar het verhaal van Rend Collective. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is 'Joy Of The Lord' geschreven in een moeilijke tijd. En bij Joram moet je echt even de hiphopformatie op Passion checken: alle grote namen bij elkaar!

Volgen maar!
Als je de lijsten wil blijven volgen, klik dan bovenin de lijst op 'opslaan' en voilà, je krijgt een melding als de muziek geüpdatet is.

Lees meer

Volg ons