Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 januari 2016

Ontevreden man stuurt selfie naar politie

De politie keek raar op toen Donald Pugh hun via social media een selfie stuurde om zijn opsporingsfoto te vervangen. "Hier is een betere foto, die ander is vreselijk," stuurde de man.

"De politie zette een opsporingsfoto online waarop ik eruit zie als een stripfiguur. Dat trek ik niet," zegt Donald in een radio-interview over zijn bijzondere statement. De politie, die social media ook gebruikt om de man te vinden, is blij met de foto. "Hij trekt hiermee meer aandacht, waardoor het makkelijker wordt om hem te vinden." Ze deelde de foto op hun Facebookpagina en inmiddels is die al meer dan 1000 keer gedeeld.

Lees meer

Volg ons