8 januari 2016

‘Mijn foto’s zijn ode aan mijn Verlosser’

De gelovige Nick Verbelchuk (20) is een grote sensatie op Instagram met zijn prachtige foto's van de Schepping.

In een razend tempo heeft de professionele fotograaf, op Instagram actief als @snickersv, een trouwe fanbase van inmiddels 44.000 volgers opgebouwd. Nick staat bekend om zijn adembenemende foto’s van de natuur. Zijn grootste motivatie om dit te doen? “Give credit to my Savior.”

Nick is christelijk en steekt dat niet onder stoelen of banken. Het eerste wat je leest in zijn Insta-bio is ‘Redeemed by the Creator.’ Ook veel onderschriften bij zijn posts bewijzen eer aan God en de Schepping. BEAM zette de, wat ons betreft, zeven mooiste foto’s van Nick op een rijtje.

"Cross bridges with faith"

"I am forgiven"

"Renew my spirit"

"I am a witness of grace"

"God is so awesome"

"Seek His Kingdom"

"Even winds and waves obey His voice"

Lees meer

Volg ons