5 januari 2016

Licht in de duisternis door betaalde rekening

Toen de islamitische Eslam na het uitgebreide diner met zijn familie de rekening wilde betalen, kreeg hij de verrassing van zijn leven. De rekening was namelijk al betaald.

Eslam maakt vervolgens een foto van de bijzondere rekening en zet deze samen met een bedankje op Facebook. Hij schrijft: “Iedereen in het restaurant kon aan ons zien dat we moslim zijn, we spraken Arabisch en de vrouwen droegen een hoofddoek. Ik kan niet uitleggen hoe geraakt we zijn door dit vriendelijke gebaar. Tussen alle negatieve dingen die nu in Amerika gebeuren, zoals de haatspeech van een presidentskandidaat, is er licht in de duisternis. Door alle frustratie heen is er nu hoop. Alles wat ik kan zeggen tegen wie die heeft gedaan, is: fijne kerstdagen en ik hoop dat God jouw mooie hart zegent.”

Lees meer

Volg ons