16 januari 2016

'Het leek me leuk om een vis te nemen'

In de nieuwe rubriek 'De kamer van' gluren we elke week binnen bij een BEAM'er, van een student op kamers tot een BEAM'er die nog thuis woont. Vandaag nemen we een kijkje op de kamer van Netwerkbeheerder ICT Pascal (20).

 “Ik woon hier met mijn ouders, jongere broertje en twee oudere zussen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om me in te zetten voor de kerk en om een heerlijk te boek te lezen. Verder vind ik het leuk om series te kijken en dat lukt wel lekker op mijn kamer.”

“De grote verzameling aan bierflesjes komt eigenlijk door mijn verjaardag. Ik weet nooit zo goed wat ik moet vragen, dus dan komen ze vaak met bier aanzetten. Zo heb ik alles een beetje bij elkaar gespaard en ik vergeet ze weg te halen, of misschien ben ik een beetje te lui.. Maar ik heb er niet echt zoveel last van. Ik ben eigenlijk bijna alleen ’s avonds op mijn kamer, overdag zit ik vaak gezellig beneden.”

“Lievelingsdieren heb ik niet echt, maar ik wilde wel altijd graag een huisdier. Twee jaar geleden leek het me een leuk idee om vissen te nemen. Mijn ouders vonden het prima, mits ik ze op mijn kamer zou nemen. Ik vind ze wel leuk hoor, maar als ze er niet meer zouden zijn, hoef ik niet per se nieuwe vissen. Uiteindelijk nemen ze toch wat meer ruimte en tijd in beslag dan ik had verwacht.”

“Het leukste aan mijn kamer vind ik de elektronica. Na een werkdag kan ik hier heerlijk ontspannen met een film of een serie. Verder vind ik mijn dekbedovertrek echt super! New York vind ik echt een hele mooi  stad. Halverwege dit jaar ga ik verhuizen naar de kamer hiernaast en daar ga ik dan zeker schilderijen van New York ophangen.”

Feiten

Naam: Pascal
Woont er sinds: vijf jaar
Aantal m2: 14m2
Aantal huisgenoten: Ouders, broertje en twee zussen
Huurprijs:/

Wij zijn benieuwd naar jouw kamer! Mogen we een keer bij jou binnen gluren of weet je iemand met een bijzondere kamer? Stuur dan een e-mail naar beamredactie@eo.nl

“De verzameling aan christelijke boeken zijn een deel van mijn belijdenis. Er zijn ook een hele hoop die ik zelf bij elkaar heb gespaard en gekocht. Als ik eens in de zoveel tijd weer een boek uit heb, ga ik weer op zoek naar een nieuw mooi boek. Ik vind het heerlijk om nog wat te lezen voordat ik ga slapen.”

Lees meer

Volg ons