Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 januari 2016

Deze man heeft de woorden van Matteüs 25 goed begrepen

Deze video gaat op dit moment viral. En terecht. Deze man komt een dakloze zonder shirt in de metro tegen en begint hem aan te kleden. Het doet ons denken aan de woorden van Matteüs 25. Prachtig!

In Matteüs 25 is Jezus aan het woord:

'Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.'

Lees meer

Volg ons