Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
BEAM Weet Wat Je Dieet!? - VLOG 3
11 januari 2016

BEAM Test: Weet wat je dieet!? - CONCLUSIE

Charlotte, Joram en Marjolie doken een week in de wereld van diëten en levensveranderende methodes, om te testen wat wel en wat niet werkt. Hoe kijken ze terug? Check hier hun conclusie!

Joram kreeg een week alleen maar poeder binnen, Charlotte at tussen 17 en 22 uur en Marjolie gooide haar hele schema om en leefde volgens de routines van de 'Helweek'. Waarom? Dat vertelden ze hier. Kijk hier hoe het ze verging en kijk vlog 1 en vlog 2 terug. 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden