Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
BEAM Weet Wat Je Dieet!? - VLOG 2
8 januari 2016 Reageer

BEAM Test: Weet wat je dieet!? (3)

Zoals elk jaar in januari lijkt iedereen zich te hebben voorgenomen een betere versie van zichzelf te worden. Charlotte, Joram en Marjolie duiken deze week in de wereld van diëten en levensveranderende methodes, om te testen wat wel en wat niet werkt. Ze zijn inmiddels vijf dagen onderweg. Hoe het gaat, vertellen ze in deze vlog!

Joram leeft op poeder, Charlotte eet alleen maar tussen 17 en 22 uur en Marjolie gooit haar hele schema om en leeft volgens de routines van de 'Helweek'. Waarom? Dat vertelden ze hier. Benieuwd naar de eerste vlog? Kijk hem hier.

Reacties

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden