BEAM: Lekker sociaal! - BEAM

BEAM is enthousiast over Jezus. We willen zijn voorbeeld volgen en met elkaar zijn liefde en positiviteit uitstralen naar mensen om ons heen. Dit doen we met events, een magazine, deze website én onze social media kanalen. Volg, like & share BEAM en mis niks!

Voeg ons toe op WhatsApp! App ''BEAM AAN'' naar: 06-83673700 en je krijgt exclusief BEAM nieuws als eerste te lezen. Wil je geen appjes meer ontvangen van BEAM? App dan: ‘BEAM UIT’. Alleen de redactie van BEAM ziet jouw telefoonnummer en berichten die jij stuurt. Jouw gegevens gebruiken we niet voor iets anders en worden niet verspreid.

Mooie plaatjes, slechte woordgrappen en een kijkje achter de schermen op de BEAM redactie. Op Instagram zijn we te vinden onder de naam EOBEAM

Check wat we allemaal uitvoeren op de redactie, kijk mee op onze events en laat ons weten waar jij mee bezig bent! Voeg ons snel toe!

Dé officiële BEAM Facebookpagina. Klik op 'Like' als je houdt van inspirerende blogs, artikelen en video's.

 

Volg je BEAM nog niet op Spotify? Snel doen dan! Speciaal voor jou stelden we een heleboel vette playlists samen. Zoals de BEAM workout playlist, BEAM stille tijd, BEAM EOJD met muziek van EO Jongerendagartiesten en de BEAM feel good playlist.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en check de leukste video's van BEAM, zoals de No Likes Show, BEAM Brand New met de nieuwste muziek en praat om de week op woensdag mee met BEAM Redactie TV

Volg ons