Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
19 oktober 2015

Nicole Bus

Nicole Bus (27) uit Diemen is een soulzangeres met een eigen geluid. Ze schrijft en zingt vanaf haar elfde eigen nummers en timmert al jaren aan de weg als artiest. Ze duikt regelmatig op in het christelijke wereldje. Zo opende ze voor grote christelijke artiesten en trad ze in 2010 op tijdens het XNOIZZ Flevo Festival.

In 2013 maakte ze indruk tijdens The Voice of Holland waar ze doordrong tot in de liveshows. Dit voorjaar gooide ze het over een andere boeg en kwam haar eerste Nederlandstalige EP ‘Nederlandse Bodem’ uit. Met het nummer Zonnestralen scoorde ze haar eerste hit en trad ze op in De Wereld Draait Door. Tijdens het BEAM Festival 4 november treedt ze op in de Oude Zaal.

Zonnestralen

Volg ons