6 februari 2015

Overleden zoon komt tot leven na gebed moeder

Een wonderbaarlijk verhaal uit Amerika. De 14-jarige John Smith was al 45 minuten overleden, maar nadat zijn moeder voor hem ging bidden kwam hij weer tot leven.

De jongen had 15 minuten in een ijskoud meer gelegen en in het ziekenhuis hadden de doktoren minutenlang geprobeerd zijn leven te redden. Tevergeefs. De jongen had al die tijd geen polsslag meer en was volgens de artsen overleden. Toen zijn moeder binnenkwam begon ze direct te bidden. Tegen USA Today vertelt ze: "Ik weet niet meer alles wat ik heb gebeden, maar in ieder geval heb ik gezegd: God, zend je Heilige Geest om mijn zoon te redden. Ik wil mijn zoon niet verliezen." Op dat moment roepen de doktoren dat ze weer een polsslag voelen.

In eerste instantie waren de doktoren bang dat John ernstige schade zou hebben opgelopen, maar wonder boven wonder lijkt hij zich volledig te herstellen. "Dit is absoluut een wonder", aldus een van de artsen.

Bekijk hier de video.

Lees meer

Volg ons