Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
26 november 2013

Nieuwe film over Jezus: Son of God

Er komt een nieuwe film aan over het leven van Jezus Christus: Son of God. De film volgt Zijn leven vanaf de geboorte tot aan de kruisiging.

De film zal verschijnen op 28 februari 2014 en is gebaseerd op de mini-serie The Bible. Gedeeltes van de film komen uit deze serie. Jezus wordt gespeeld door de Portugese acteur Diogo Morgado.

Succesvol
Het is niet de eerste Hollywoodproductie over het leven van Jezus. Films en series als The Passion of the Christ, Jesus of Nazareth en Jesus Christ Superstar zijn succesvolle voorbeelden.

Authentiek
Wat opvalt is dat in al deze films Jezus wordt gespeeld door een blanke acteur met lang haar, wat tegenwoordig synoniem is geworden voor hoe Jezus er uit zou hebben gezien. Dit klopt waarschijnlijk niet met hoe Jezus er in het uitziet? Zou het niet belangrijk zijn, om een meer ‘authentiek’ beeld neer te zetten van Hem?

Bekijk hier alvast de trailer van deze nieuwe film.

Lees meer

Volg ons