Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Denkstof Een stoomcursus Bijbel (lang) EO / ZvK
9 december 2012

Een stoomcursus Bijbel

Onbetwist staat dit boek op nummer 1 van de 'bestselling books' allertijden. Volgens schattingen gaan er jaarlijks 100 miljoen Bijbels over de toonbank. Wereldwijd liggen 1,5 miljard Bijbels in hotelkamers te wachten om gelezen te worden. De Bijbel bevat 66 boeken waarvan de laatste zo'n 2000 jaar geleden is opgeschreven. Wat maakt dit verzamelwerk zo interessant? Waarom zijn miljoenen mensen niet alleen enthousiast over dit boek maar zien dit boek zelfs als leidraad voor hun leven?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden