Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Denkstof: De toekomst - een nieuwe hemel en een nieuwe aarde
16 december 2012

De toekomst: een nieuwe hemel en een nieuwe aarde

Weet jij exact wat er over een minuut gebeurt? En over een uur? En morgen? Weet je het misschien niet exact, maar wel een beetje? En hoe zeker weet je het? Hoe je over je toekomst denkt, maakt enorm uit voor hoe je nu leeft: iemand die morgen de elektrische stoel krijgt, voelt zich nogal anders dan iemand die morgen zal trouwen… Christenen geloven dat er een geweldige toekomst aankomt, beter dan de mooiste bruiloft – dat heeft invloed op je houding vandaag…

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden