Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Denkstof Waarom hebben christenen rituelen ? (lang) EO / ZvK
25 november 2012

Waarom hebben christenen rituelen?

Het leven wordt mooier door belangrijke momenten en gebeurtenissen te markeren en te vieren met symbolische handelingen. Iemand een hand geven bij een begroeting bijvoorbeeld. Of een kaartje sturen als iemand jarig is. Maar ook een afscheidsdienst als iemand overleden is, of een zegendienst voor kersverse ouders en hun baby. Welke rituelen helpen jou in je geloof?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdleider. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdgroepis een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden. 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden