Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
Denkstof Hemelvaart & Pinksteren (lang  EO / ZvK
11 november 2012

Hemelvaart en Pinksteren: Jezus gaat undercover in jouw leven

Kun je vieren dat iemand waarvan je houdt weg is? Een feestje bouwen, niet als afscheid maar nadat hij weg is? Dat is precies wat christenen met Hemelvaart doen. Dat is nog niet alles; er volgt aansluitend nóg een feest: Pinksteren. Volg jij het nog?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden