Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
18 november 2012

God's liefde is geen ruilhandel

In films zie je vaak helden, die alles over hebben voor een hoger doel. In je eigen leven is het vast minder spectaculair, maar ook dan heb je vast wel eens iets over voor een ander of voor iets hogers. Dat heet liefde. Je kunt met dat woord samenvatten hoe een gelovige probeert te leven. Maar wat is liefde nu precies? En hoe werkt dat concreet? En gaat die liefde niet veel te ver? Hoe zorg je dat het gezond blijft?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt de aflevering hier ook downloaden


Lees meer

Volg ons