Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 oktober 2012

Wat betekent Goede Vrijdag?

"Van mij had die gruwelijke kruisiging niet gehoeven", hoor je wel eens mensen zeggen. En dan noemen christenen het ook nog Goede Vrijdag. Alsof die dag goed was... Wat betekent Goede Vrijdag eigenlijk?

 

 

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar. Je kunt het filmpje hier ook downloaden.

Heb je vragen over dit filmpje? Stel ze in het reactieformulier hieronder.

Lees meer

Volg ons