Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
4 maart 2012

Wel of niet naar de hel?

Je zult net als iedereen een bepaald beeld hebben bij de hel. Misschien zie je beelden voor je uit horrorfilms, of denk je daarbij aan schilderijen die je hebt gezien. Wat zegt Jezus over de hel? En wat betekent dit voor jouw leven hier nu?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar.

Deze video downloaden

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden