Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

EO BEAM

26 februari 2012

Afgoden: Hoe word ik gelukkig?

Hoor jij ze ook? De stemmetjes die de hele dag door tegen je fluisteren: "Als je mij hebt, wordt je pas echt gelukkig." Een mooie telefoon. Schoonheid. Seks. Belangrijk zijn. Kennis. Waar vind jij je voldoening in? Wat maakt jou gelukkig? Wie mag er God zijn in jouw leven?

Gebruik de kant en klare PDF's met een avondvullend programma voor op je jeugdgroep. Je vindt hierin ook de uitgeschreven tekst van de video. Voor de jeugdleider is een andere PDF beschikbaar.

Deze video downloaden

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden