Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Help de EO-Jongerendag

Met jouw hulp kunnen we ook in 2022 duizenden jongeren bij elkaar brengen!

FAQ

Bekijk hier de meestgestelde vragen.

MicrosoftTeams-image (1)

De EO-Jongerendag is dé plek waar jongeren uit alle kerken en daarbuiten bij elkaar komen en zien dat ze niet alleen staan in hun geloof.

Duizenden jongeren die samen zingen, juichen, bidden, luisteren en God aanbidden: het gebeurt al sinds 1975 op de EO-Jongerendag. Om de volgende editie te bekostigen, organiseert BEAM een fundraising; er is € 350.000 nodig.

Waarom deze fundraising?

Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de EO-Jongerendag te bezoeken houden we de prijs van de tickets al jaren te laag. De werkelijke kostprijs ligt (veel) hoger. De afgelopen jaren betaalden we dit verschil uit eigen middelen. Helaas is dat niet meer volledig mogelijk en vragen we jullie hulp om de EO-Jongerendag ook in 2022 mogelijk te maken.

Waarom wil BEAM de EO-Jongerendag organiseren?

BEAM wil jongeren in aanraking brengen met Gods liefde. Dat doen we het hele jaar door op allerlei manieren. We geloven dat een groot, aansprekend evenement als de EO-Jongerendag hierbij goed past: christelijke jongeren ervaren dat ze niet alleen zijn en kunnen op een laagdrempelige manier hun vrienden meenemen. We weten uit alle reacties dat het voor veel jongeren in Nederland een belangrijk markeermoment in hun geloof is.

Waarom maken jullie de tickets niet duurder?

Op elk kaartje voor de EO-Jongerendag leggen we een paar tientjes bij. Dit is al jaren zo. We houden de prijs van tickets zo laag mogelijk, omdat we willen dat alle jongeren in Nederland de kans krijgen om de EO-Jongerendag te bezoeken.

Ik wil graag als bedrijf doneren

Fantastisch dat je zakelijk wil bijdragen aan de EO-Jongerendag. Dat kan via het formulier, zet dan het vinkje bedrijven aan. Liever persoonlijk contact? Vul je gegevens hier in of neem direct contact op met Wilma Hiller. Zij helpt je graag!

Wilma.hiller@eo.nl
06-46085826

Ik wil graag als kerk bijdragen

Fantastisch dat jullie als kerk willen bijdragen! Neem voor de mogelijkheden contact op met Sandra Stienstra. Zij helpt je graag!

Sandra.stienstra@eo.nl
06-11691070

Is mijn gift aftrekbaar?

De EO is een officieel ANBI goedgekeurde organisatie en het is dus mogelijk om de gift af te trekken. Voor meer informatie hierover zie de belastingdienst.

Kan ik ook (anoniem) geld overmaken aan deze actie?

Geweldig dat je wil doneren voor de EO-Jongerendag. Dat kan via NL04INGB0655141634 o.v.v. EO-Jongerendag

Wat als het evenement vanwege Corona niet doorgaat?

Daar gaan we niet vanuit. Maar mocht dit wel het geval zijn, dan zoeken we naar andere oplossingen om deze duizenden jongeren te bereiken.

Heb je nog andere vragen? Laat het hier ons weten.