Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
16 januari 2017 Reageer

Jullie (groot)ouders op WhatsApp (deel #22)

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 22 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze (groot)oudertjes op WhatsApp!

Hahaha you go, oma!

Papa moet janken

Mama goes English talken

Bijdehand(e aan het stuur houden)

Papapunten

O JAWEL OP BEAM.NL

Oma C.Oby k.ann go e d ty~pen

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Reacties

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden