Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube
29 november 2016 Reageer

Leven met Jezus, hoe dan?

Oké, supermooi, leven met Jezus. Maar hoe doe je dat? Nou ja, eigenlijk IS hij er gewoon. Hoe je je er bewust van wordt? Misschien gaat dit je helpen!

1. Bidden

Maar hoort hij je wel? De blonde boy legt je uit hoe je precies moet bidden zodat Hij je hoort. "Amen!"

2. Worshippen

God aanbidden in de kerk of op een kamp is voor jou misschien heel gewoon. Doe jij het ook wel eens thuis? YouTube staat er vol mee, mét lyrics om mee te zingen!

3. Preekje kijken

WAT?! Doordeweeks een préék kijken? Gewoon THUIS? Ja, het kan. In je uppie of samen met anderen. Genoeg te vinden op het web! Van deze gast bijvoorbeeld. Hij is nog grappig ook.

4. Praat over Jezus

Wat is het tof om op te scheppen over je vrienden. Praat over Jezus met je omgeving, je familie of de persoon naast je in de bus. Niet om hem op te dringen bij iemand anders, maar gewoon omdat hij onderdeel van jouw leven is. Waarschuwing: hier word je zelf waarschijnlijk ook blij van.

5. Kijk om je heen, want WAUW!

Oké, misschien kom jij geen olifanten en pinguïns tegen op weg naar school of je werk zoals in onderstaand filmpje. Maar kijk om je heen, zie de schoonheid van je omgeving. Je ogen openen voor de schepping kan je ogen open om Jezus te zien. Geniet!

Reacties

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden