Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube
8 oktober 2016 Reageer

Hier kun je de BEAM redactie voor wakker maken!

Stel dat je ligt te slapen op de allerlekkerste plek op aarde: je bed. Plots word je ruw uit je slaap gehaald. Wat zou je willen dat die persoon tegen je zou zeggen? Wij deden een rondje op de redactie:
Met een mededeling dat ik nog langer mag slapen :)
VOOR CHOCOLADE! Het liefst de nieuwste smaak van Tony Chocolonely: wit, wortel, walnoot. Hemels lekker!
Voor een ijsje van Di Lucca
Een potje klaverjassen! Het gekke is: ik houd helemaal niet van spelletjes, maar klaverjassen vind ik de bom.
Je mag mij wakker maken om te vertellen dat ik uit kan slapen in plaats van 7 uur m’n nest uit. Daar word ik blij van. Voor de rest moet je me gewoon met rust laten! ;)
Voor een stokbroodje met Filet American van de Keurslager uit Emmeloord.
Voor alles wat lekker en goed is: eten, een gesprek, wijn!
Een XL bananenmilkshake uit een beker met een groot rietje, ik irriteer me aan dunne rietjes want dat werkt niet met milkshakes, wie verzint dat?
Ben & Jerry’s brownie/blondie ijs met gezouten karamel. Of de terugkomst van Jezus. Allebei hemels.

 

 

Beeld bovenaan: weheartit

Reacties

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden